пʼятницю, 26 червня 2015 р.

Nokia - це не тільки телефон!



Наскільки безпечні Хмарки?
Що в них корисного та що з цифровими Хмарками можна робити?
Про це знає компанія Nokia Network.



 Безпека.


От сидиш ти така, вранішня, ще трохи сонна у своєму улюбленому блозі, а в цей час всі твої СМСки, особисті фото та записи з телефону збираються у якогось маньяка на диску. Ще й одночасно він тебе фотографує отаку вранішню, сонну, замріяну, в блозі. А потім ти випадково натикаєшся на відео в ютубі зі знайомим тобі з дитинства обличчям в головній ролі. Паніка.


На форумі Nokia мені розповіли, що можна захистити свої данні. Саме зараз вчасно починати вчитись використовувати програми безпеки, які дозволяють попередити посягання зломисників на твоє приватне цифрове життя.  І навіть є достатньо часу для підготовки до більш широкого використання Хмарок. Адже у нас всього навсього 3G, хоча і на цьому етапі передача даних швидка.


От добре, з цим розібрались. Тепер я знаю, як забезпечити своє приватне цифрове життя від посягань маньяків.

Тепер будемо робиратись з безпекою використання та довкіллям.



Так так, ось як нові технології "думають" про навколишнє середовище.







Останім часом все частіше використовую свій смартфон на повну потужність.  Емейли, дзвінки, керівництво, клієнти... та от раптово НЕМАЄ ЗВ'ЯЗКУ ні не просто нема, взагалі нема. Застаріла техніка не справляється з стрімким навантаженням  та збільшенням обсягів передачі даних - перегрівається, виходить з ладу. Буває таке, що там де раніше був якісний зв'язок - наразі повна його відсутність. Інколи це дуже шкодить бізнесу. І заважає щоденному процесу телефонних переговорів.


Сучасні розробки в галузі антенно- фідерних систем та приймально передавального тракту стільникового зв'язку дозволили значно зменьшити розмір видимих конструкцій антен, в наслідок чого з дахів будинків поступово зникають звичні нам "банки" антен базових станцій.
Тобто тепер вони такі маленькі, що запросто можна одну з таких покласти до себе в шафу.



Або таку антену можна спокійпо поставити біля свого офісу  та завжди мати високоякісний зв'язок. 


Отже, новинки цифрових технологій заворожують, цікавлять..і руйнують мої стереотипи.. тому що виявляється  Nokia -  це не тільки телефон!





Немає коментарів:

Дописати коментар