пʼятницю, 21 серпня 2015 р.

Ощадбанк не міняє копійки на гривні і не приймає платежі одними копійками.

Ощадбанк, щоб йому добре жилося…

 Друзі, чи стикався хтось з вас з розміном грошей у банку? Які враження?

 До мене звернулась знайома з передмістя столиці з розповіддю про те, що її синочок назбирав грошенят у скарбничку, зрозуміло, що це були копійки. Мати привчаючи сина до правильності повела у фінансову установу, єдину що є в населеному пункті і попросила обміняти копійки на купюри, аби легше було розраховуватись в магазині. Так от, касир ощадбанку почала волати жінці, що копійки до обміну вони не приймають, налякала дитину і ті пішли ні з чим.

 У кожного ж з нас є така звичка чистити кармани від дріб’язку та скидати ці копійки в якусь вазочку, назбирала я таким чином у своїй аж 90 гривень по 50 копійок. Пішла в банк. Знаєте, така серйозна і нездоланна.

 Про всі сперечання з працівницею ощадбанку, яка під час розмови постійно жувала сємки (чи горішко-сухарики) я писати не буду. Відповідь була одна: - «Дзвоніть на гарячу лінію». І я подзвонила. Дозвонилась на другий день. Пояснили, що обмін копійок відбувається лише в тих відділеннях є стоять облікові машини з перерахування копійок. Що навіть прийняти оплату рахунку в 100 гривень по копійці можуть відмовити, якщо немає такої машини. Чим, до речі, порушують законодавство. А взагалі такі мої питання на контактний центр поставили консультанта в тупик. Брав 3 рази хвилини на роздуми і у відповідь повідомляв одне і те ж..

Ганьба одним словом…

 Хочу звернутись до НБУ за роз’ясненням, як вважаєте, варто?

Немає коментарів:

Дописати коментар