понеділок, 26 жовтня 2015 р.

Ніч підрахунку

Хто не скаче той москаль.

Пройшов день першої хвіли виборів. Підбиваємо результати.

День почався зарано, десь годині о п'ятій, бо забула перевести годинника.. і судячи по топоту на східцях будинку не я одна.

Готую бутерброди, чай в термос, беру посвідчення і вирушаю шукати пригод. Дільниць для роботи було обрано не багато, але видались вони цікавими.

Найстрашніша. Специфічна маленька дільниця на закритій території. Там одразу відчувається біль і неспокій мешканців. Голосуючих небагато, та й приводять їх групою медперсонал. Вийти  звідти було складно. Жіночка, що була на охороні, ішла на обхід території закривши усі двері. Моторошне місце...

Лікарні. Були тихі спокійні дільниці. там було більше працівників зі спостерігачами аніж виборців.

Школи. О так. Бешкетство відчувається прям на порозі закладу освіти. Особливо мені сподобались дитячі малюнки на стінах. Деякі вигдлядали надто дорослими. Можливо, це через те, що в цій школі вчаться діти з Донбасу.
Так от, на одній з дільниць під закриття прийшла жіночка повіжного віку і почала скандалити з одним спостерігачем. Мотивація її поступку не відома, але дільниця закрилась з великою затримкою і після виклику наряду поліції.


Вцілому, день і ніч пройшли спокійно.Звичайно, в порівнянні з минулими виборами явка була меньшою і не такою жвавою. Та вибір зроблено.



Немає коментарів:

Дописати коментар