пʼятницю, 1 червня 2018 р.

В Україні з 31,05 по 03.06 з діловим візитом перебуває Голова правління корпорації «Тяньши» пан Лі Цзіньюань


В рамках візиту відбулася його прес-конференція, під час якої пан Лі Цзіньюань розповів про історію створення компанії Tiens в Китаї, її розвиток і просуванні на міжнародному ринку а також про інвестиції в освіту.

«Ми раді повернути в Україну національний бренд міжнародного рівня. Заснований в 1995 році, який сьогодні має представництва в 190 країнах світу і використовує досвід профілактичної китайської медицини. А китайській медицині вже більше 5000 років ".

Голава Правління Тяньши розповів про створення оздоровчого комплексу Тайдзи Шен. Центр Тайцзи Шен надає всі послуги для ретельного виявлення захворювань, ефективного лікування, реабілітації та профілактики. Центр Тайцзи Шен облаштований сучасним обладнанням, на якому працюють авторитетні фахівці. Стратегія - "Один бізнес - багато крил".

Перед компанією поставлено завдання виконати соціальний обов'язок:
"Ми вийшли з суспільства і повинні йому служити, тому активно займаємося благодійністю. У створення інформаційно-демонстративних центрів ми вкладаємо близько 2 мільйонів доларів тільки в Україні. Аналогічні центри відкриються в Японії та Америці, Росії, Казахстані і Киргизіі, Мексиці, Аргентині, Бразилії , Перу, В'єтнамі, Бірмі, Індонезії і Пакистані. 40 млн сімей скористаються унікальною можливістю. Вже отримані сертифікати продукції в країнах ЄС. Наші препарати мають статус халяль і камрут ".

Також була представлена ​​програма диверсифікованого розвитку, включно з платформою електронної комерції Maya.

Високий рівень капіталізації відзначений і в готельному бізнесі. (У 2009 році TIENS Group інвестувала 1800000000. Ієн (211 млн. Євро) для участі в індустрії відпочинку, туризму а також розвитку сучасних засобів масової інформації.

«Для цієї мети TIENS Group інвестувала значні грошові
ресурси в будівництво готелів і пов'язаних з ними об'єктів.
Розробила надійний готельний бренд «All-Legend».
"Мета полягала в тому, щоб створити успішний бізнес-ланцюжок, інтегрувавши готелі, туризм, управління об'єктами нерухомості, культуру і засоби
комунікації і забезпечивши відмінну якість обслуговування гостей 
відповідно до міжнародних стандартів і високим рівнем професіоналізму "- Відзначив пан Лі Цзіньюань перед журналістами.

Ці інвестиції в кожній обраній інвестором індустрії завойовують довіру клієнтів. Високих результатів вдалося досягти завдяки зваженому і впевненому управління брендом, що є остаточним баченням бренду «All-Legend».

Також, голова правління компанії Тяньши Лі Цзіньюань, розповів про інвестиції в освіту 230 млн дол, розвиток університету Тяньши.
Пан Лі Цзіньюань є засновником Університету «Тяньюань» в Китаї, на прес-конференції було підкреслено, що Tiens докладає зусиль щодо забезпечення якості продукції, ретельно дбає про репутацію бренду і накопичує досвід роботи зі своїми партнерами.

Під час візиту в Україну голова Лі Цзіньюнь приділив особливу увагу обміну досвіду в галузі освіти. Він відвідав кілька провідних університетів Києва (це КПІ, держуніверситет ім. Шевченка) для укладення меморандуму про співпрацю. Принципово ясно висловив реалізацію стратегічної угоди і запросив делегацію відвідати університет «Тяньюань» в найближчому майбутньому. Він особисто вважає, що є два аспекти творення, які дуже важливі, один - здоров'я, а інший - освіта.
Він глибоко переконаний, що розвиток Університету «Тяньюань» є дуже затребуваним і перспективним. Лідер висловив готовність до багатостороннього і відкритої співпраці з університетом «Тяньюань".