середу, 23 жовтня 2019 р.

Збіг? Не думаю!




Сухі факти, і тільки, факти…
30. 09. 2019 фізична особа звертається до прокурора Черкаської області з заявою про кримінальне правопорушення відносно статті 277 КК України, а саме умисне руйнування або пошкодження шляхів сполучення.
Повідомляючи наступне;
«Приблизно в травні місяці 2019 року в м. Смілі на відрізці вулиць, Севастопольській та вулиці Перемоги, умисно зруйновано асфальтне покриття. Навіть не озброєним оком видно що це зроблено механічним чином з використанням техніки. Із за цього цей відрізок дороги вже скоро півроку непридатний для користування. Ця частина дороги є часткою автошляху Н01 що є дорогою національного значення. Ця частина розвантажує центр міста, від вагових автомобілів, рух яких іншим шляхом обмежено дорожніми знаками.»


Замість внесення до ЄРДР прокуратура Черкаської обл. передає заяву до Смілянської прокуратури. Намагаючись розглянути її за законом про звернення громадян.

Скарга на невнесення до ЄРДР Заступником начальника управління Прокуратури Черкаської області, за Заявою, про кримінальне правопорушення відомостей, які мають ознаки кримінального правопорушення (в порядку ст. 303 КПК України)- до суду подана, очікує розгляду.
Але цікаво інше. Не пройшло і пів року як на вказаних вулицях відновили роботи. Повторююсь, непроїзними ці вулиці було зроблено ще в 05 місяці 2019 року і лише в 10 місяці 2019 року – відновили роботи!!!
І ще й як! Засипали щебнем і заасфальтували поверху, тоненьким шаром асфальту. L





І? На скільки вистачить?
Особливість фото приведеного нижчі в тому що латки якими «замінували» до наступного року дорогу находяться САМЕ перед місцевим відділком ПОЛІЦІЇ. Яка я так розумію 5 місяців мовчазливо чекала поки хтось звернеться с Заявою про кримінальне правопорушення і підштовхне виконавця доробити почату в травні роботу!
Цікаво, а якби людина не звернулась з вказаною заявою??? Поліція так і не отримала би дорогу біля свого відділку?!?!?!


Владислав Бур.