четвер, 12 грудня 2019 р.

Заміксовки Мішалова

Ера одіозного Мішалова Володимира Дем'яновича почалась ще у 2005 році із його появою у Києві на посаді завідувача кафедри судової медицини НМАПО імені П. Л. Шупика. 

Як він сам вказує на своїй сторінці у вікіпедії для того щоб посісти цю посаду потрібно було всього-на-всього закінчити піврічний курс спеціалізацій за фахом "судово-медична експертиза"Щоб підтримати свою значимість у цій сфері Мішалов почав дописувати своє ім'я майже в усіх статтях, які проходили через його кафедру. Лишень уявіть, із 70 статей, бібліографічно вказаних на сайті НМАПО імені П. Л. Шупика, він приписався у соавторство до 63. І якщо ви вирішете, що це із спеціалізації в якій він отримав наукову ступінь то, помилитесь. 

Як вказано на тій же сторінці вікіпедії спеціалізацію Володимир отримав зовсім не з судово-медичної експертизи: 
1986 р. Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата медичних наук на тему: «Морфо-функціональні особливості будови і кровопостачання міокарда серця людини в онтогенезі». 14.00.02 — анатомія людини. Науковий керівник: д.мед.н, проф. В. Д. Маковецький.
1994 р. Дисертація на здобуття наукового ступеня доктора медичних наук на тему: «Закономірності формоутворення структурно-функціональних комплексів шлуночків серця людини в онтогенезі». 14.00.02 — анатомія людини. Наукові консультанти: д.мед.н, професори В. О. Козлов і В. М. Коваленко.

А от дозволи він роздає по спеціалізації 14.01.25 (судово-медична експертиза) !!! 
Чи має він на це право? 
Крім того, Мішалов зайняв ключові позиції у спеціалізованих радах, комісіях - від нього залежить  отримання лікарем категорії, захист дисертаційної роботи науковцем із іншої наукової спеціалізації (14.01.25) у якій він сам не являється фахівцем [член атестаційної комісії МОЗ з судової медицини, члеом комісії ДАК та заступником голови спеціалізованої вченої ради Д 26.613.03]. Тривалий час займав посаду голови комісії з антиплагіату у Медичній Академії. Чи не там він зрозумів, як красти чужі доробки не викликаючи підозри?!!
При всіх його наукових "здобутках" Володимир Дем'янович дуже скромно живе, відповідно до його декларацій за останні роки, вся родина  - від зарплати до зарплати... тобто дружина пенсії..хоча.. Пан Володимир абсолютно забув вказати місце роботи та заробітну плату за минулий рік своєї дружини-лікаря у декларації. 

Ми прагнемо до прозорості влади, до честності чиновників та до знань лікарів.
Наразі Мішалов прагне стати начальником ДУ "Головне бюро МОЗ України" чи будемо ми впевненими в честності експертних досліджень, непідкупності висновків, належного виконання своєї роботи та досвідом працівників Бюро за його керівництва??


#sektorlife_info

1 коментар:

  1. Войченко ВВ - начальник ДОБСМЕ, кмн на кафедрі клінічної лабораторної діагностики???, співавтор, та сподіваюсь, співсправник високоповажного шахрая

    ВідповістиВидалити