суботу, 28 грудня 2019 р.

Перепроданець GLOBAL ENERGY

Як часто ви запитуєте про високу ціну на паливо? 

Вам показують гарну картинку з відкриттям автозаправки нового покоління - без працівників - обіцяючи при цьому нижчу ціну на паливо через відсутність необхідності оплачувати податки та додаткові збори, утримуючи штат працівників. 
І ви думаєте, що все так просто. 
А от ні!



З листопада 2017 року на локальних сайтах Вінничини почали обговорювати створення автозаправних станцій без персоналу.  Незабаром помпезне відкриття однієї з таких заправок по вулиці Максимовича, 21 у Вінниці від ТОВ "Глобал-Трейд-Груп ЛТД" з майже одноіменною назвою "Глобал Енерджі". [прим.ред. у реєстрі юридичних осіб є декілька компаній з подібною назвою]

Інтерв'ю про сучасні технології та полегшення обслуговування давав представник ТОВ "Глобал-Трейд-Груп ЛТД"  Павло Побережник. 

Павло Побережник 

У мережі майже немає фото цієї особи, він приховує свої данні та інформацію про сім'ю, а от його робочі стосунки тягнуться довгим шлейфом судових позовів та майнових вимог.

Улюблена справа Павла Володимировича - отримувати грошові активи на компанії, а потім їх банкротити. Як, наприклад, сталось з ТОВ "Приват-Петрол" засновником якої був ПП "Приват-Продукт", тобто Побережний Павло. Цікавим фактом є отримання кредитів на ці підприємства, не виплата яких "привела до банкрутства", при чому у обох підприємствах відсутня будь-яка власність, тож після судових тяганин кредиторам нічого не залишається. 


ТОВ "Глобал-Трейд-Груп ЛТД" очолює бізнес партнер Павла - Богдан Мілятинський. Заключає договори про поставку палива для заправочних станцій "нового покоління" Global Energy в якості найнятого директора сам Побережник. 

Суть цих договірних відносин полягає в особистому збагаченні Павла і Ко. Так, заключивши договір на закупку палива  у трейдера за першу-другу поставку підприємство розраховується, а от за наступні надходження фінансування припиняється і Павло знаходить іншого постачальника. Велика кількість судових справ щодо відшкодування говорить про нечесність "Глобала" і заздалегіть відпрацьовану схему несплати по рахункам.

У своїй роботі, Global Energy пропонує споживачам постійні знижки, акційні пропозиції, навіть "чорну п'ятницю", а як щодо якості пального?  Віртуальний диспечер нам не зміг повідомити країну походження бензину. 

Таким чином, через нечестних перепроданців, постачальники палива вимушені тримати високу ціну, а це відображається на наших з вами гаманцях. 



Далі буде..

#sektorlife.info

Немає коментарів:

Дописати коментар