понеділок, 23 грудня 2019 р.

Засідання НАЗЯВО з питання плагіату Мішалова Володимира Дем'яновича

Чергове засідання Національного агенства із забезпечення якості вищої освіти відбулось 23.12.2019. Основними питаннями якого було акредитування навчальних закладів. Та "вишенькою на торті" розгляд питання щодо плагіату Мішалова Володимира Дем'яновича. 

Цікавий факт прозорості НАЗЯВО: велась онлайн трансляція на офіційній сторінці у фейсбуці, але питання плагіату було залишено поза увагою. Чи може бути прозорість частковою? 

Засідання відбувалось у приміщенні Університету харчових технологій у залі засідань Вченої ради. Роботу комісії було розпочато о 10:00 ранку, а от розгляд питання Мішалова почали о 15:00. Про час початку розгляду учасники попереджені не були і вимушені були в очікуванні виклику сидіти під дверима зали. 


Коротко по засіданню НАЗЯВО з питання плагіату. 

Про суть справи детальніше можна ознайомитись у попередній публікації "Сектора Життя", ось тут.

В даному засіданні були присутні всі учасники заяви: Бабкіна, Федорова, Плетенецька, Мішалов - останній прийшов не один, а з групою підтримки: науковими посіпаками, адвокатом і .. журналістами.

Всі спроби Мішалова перевести засідання даної косісії в цивільно-правові стосунки були перервані ведучою. Створення балагану - також. 

Під час засідання Володимир Дем'янович визнав, що видав праці Бабкіної за свої: "але то вийшло не навмисно", "технічна помилка", "забули вказати"..

Тож, розгляд даного питання перенесено на наступне засідання комісії, сторонам надано час до кінця цього тижня подати додаткові матеріали за цим питанням. 

Далі буде..

#sektorlife.info

2 коментарі: