вівторок, 4 лютого 2020 р.

Байдич проти Собаки

Історія про живодера Байдича, який прив'язав собаку до автівки і проїхав так півтора километри у лічені секунди облетіла Україну. У "Сектор Життя" цю історію писала Yanina Wuffka-Yarochenko у матеріалі "Живодер з науки".


Неймовірна кількість публікацій та поширень наштовхнула WikiInvestigation не залишити цей факт проти природи і розібратись у деталях. 

Знаючи, що цей персонаж, Байдич Володимир Григорович, є директором державного архіву Хмельниччини, його перевірили на дотримання й інших законів окрім закону про захист тварин. Таким чином було виявлено порушення передбачених ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України (Зловживання владою або службовим становищем, тобто умисне, з метою одержання будь-якої неправомірної вигоди для самої себе чи іншої фізичної або юридичної особи використання службовою особою влади чи службового становища всупереч інтересам служби, якщо воно завдало істотної шкоди охоронюваним законом правам, свободам та інтересам окремих громадян або державним чи громадським інтересам, або інтересам юридичних осіб)
Ухвалою від 20 січня 2020 року Хмельницьким міськрайонним судом було зобов'язано правоохоронні органи внести до ЄРДР інформацію про корупційну діяльність Байдича. 






 Тож, не забуваємо слідкувати за розгорненням подій навколо цієї справи. Піклуємось про собак. І пам'ятаємо, що сьогодні це може бути Пес, а назавтра Людина. 

#sektorlife.info

Немає коментарів:

Дописати коментар