вівторок, 9 червня 2020 р.

Рубрика: Історія одного місця. Магазин "Все для шиття". Сінний ринок

Останній острівець епохи незрівнянного торжку «Сінного ринку» закриває свої двері.

Крамничка «Все для шиття» розташовувалася за адресою Бульварно-Кудрявська (Воровського), 15. Центральні двері крамнички понад 20 років були сховані між рядами лотків «Сінного ринку» але про цю місцину знали не лише ті, хто жив поряд.

Що це за місце?

Крамничка, у якій не просто продавали нитки, гудзики, тканини. Тут продавали ідеї, захоплення, ділились враженнями і досягненнями. Сюди приходили вирішити життєве питання та заявити про нову втілену ідею. Тут створювали нові образи імениті українські дизайнери, люди, які своїм і’мям прославляють Україну. Сюди приходити улюблені актори і співаки, тут бували найкращі травматологи із сусіднього інституту травматології...Сюди приходили ЛЮДИ.

Колектив крамнички.

Здебільшого, це звісно ж, красуні дівчата - продавчині. Вони не просто знаються на вселенському асортименті магазину, вони знаються на людських душах. Вони вміють задовольнити примху будь – якого вибагливого покупця. Це працівниці, які вміють об’єднувати різних людей з різних питань. Вони вміють здійснювати мрії вправно поєднуючи тканину, фасон і фурнітуру майбутнього вбрання.

Керівництво крамнички.

Колись цей магазинчик став втіленням мрії однієї яскравої жінки – Людмили Пилипівни. Весь колектив працівників досі згадує її світлий образ та обов’язкову настанову «про шийну прикрасу, посмішку та яскраві губи».
Нині власником крамниці є сучасний і діловий бізнесмен Азіз Аскерович, який завжди до останнього відстоює кожного, хто з ним працює. Та попри всі намагання, ситуація, що склалась на сьогодні, не дає жодного шансу для подальшого виживання останньої живої пам’ятки «Сінного ринку» крамнички «Все для шиття» .

Із любов’ю і до останнього...

#вседляшиття #сіннийринок #магазиндлядуші


Немає коментарів:

Дописати коментар