четвер, 29 жовтня 2020 р.

Гроші на Америку для Багмутів

На території України Наталія Багмут, колишній директор відділу культури Броварської міськради, зробила все належне, щоб на момент закінчення роботи при владі завжди залишатись при грошах.




                                          Багмут Наталія Андріївна

Схема її проста і зручна водночас: отримання та привласнення земельних ділянок та іншої комунальної власності, які пізніше реєструються на підприємства її дітей.

Дітей у Наталії Андріївни двоє:  Яна і Роман.

Роман постійно живе і бешкетує у Броварах, а Яна виїхала жити у Сполучені Штати Америки.  Багмут Наталя часто навідує свою дочку, через це запевняє усіх своїх знайомих, що постійно там проживає.

Життя на дві країни не заважає Наталі контролювати фінансові процеси розгалуженого бізнесу у передмісті Києва.

Щоб не виникало підозри у правоохоронних органів, син Багмут Роман очолив  громадську організацію «Професійна асоціація підприємців міста Бровари» та разом із сестрою Яною, стали одними із засновників ТОВ «АППОЛОН ХХІ» (ЄРДПОУ 33927392), яке надає послуги із побутових ремонтів. На сина Романа відкрито Приватне підприємство «Схід Захід 1» (ЄРДПОУ 34439546), ТОВ «Єкатєріна ІІ-ДФ» (ЄРДПОУ 37892717), ТОВ «Фарм макс агро» (ЄРДПОУ 41554465).

Крім того, Наталія посприяла, щоб син Роман мав дольову участь ще у трьох підприємствах пов’язаних із будівництвом. Звісно, це тільки номінальна участь, тому що Роман не займається підприємницькою діяльністю.

Наталя Андріївна, тривалий час будучи державним службовцем та депутатом місцевої ради, звикла всі проблемні питання вирішувати кулуарно. Маючи широке коло друзів і знайомих на «потрібних» посадах вона із легкістю домовляється про все. Найлегше їй вдавалось вирішувати питання пов’язані із вчиненням кримінальних проступків сина. От як зараз, спеціально повернулась до України аби терміново закрити порушену кримінальну справу  відповідно до частини 4 статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України, це потрібно зробити терміново, адже заважає продажу квартир у щойно збудованому будинку за адресою вулиця Симоненка, 41 у Броварах та виїзду синулі за кордон. Справу порушено ще у 2018 році призначено слідчого та трьох прокурорів із процесуального керівництва. У самій справі суттєвого руху за цей час не відбулось. Зміна слідчого, передача із одного управління в інше, врешті – зникнення трьох прокурорів(!) повернення справи до поліції та тихого забування про справу до сплину строків. Новопризначений у цій справі слідчий під час розмови з нами повідомив, що проводитиме перевірку якісно. Це лише слова. А у дійсності на момент повернення мами, дзвінком від високого чиновника документи відправляються до сейфу.



Для вирішення реєстраційних питань по скандальному будинку Наталя Андріївна має «пригодованого» реєстратора Дорогань Катерину Володимирівну, яка після незаконної реєстрації перевелась на роботу до села Велика Димерка, та суддю Радзівіл Аліну Григорівну, яка за збігом, проживає у тому ж селі Велика Димерка Броварського району.


                                суддя Радзівіл Аліна Григорівна

Судові засідання під головуванням судді Радзівіл справи, що безпосередньо стосуються родини Багмутів вирішуються дивним чином: поки матір перебуває у Сполучених Штатах Америки – засідання відтерміновують, щойно повертається до України – справу закривають із позитивним рішенням на користь Наталі Андріївни.

Введення будинку в експлуатацію це складна процедура інструкція до якої визначена державними будівельними нормами, ці норми не передбачають розміщення квартир/кімнат для постійного проживання у підвалах та на горищі. У ДБН чітко прописано, що може бути на цокольному поверсі багатоквартирного будинку. І там НЕМАЄ КВАРТИР!!  Що ж у дійсності: у підвальному приміщенні будинку по вул. Симоненка, 41 розташовані квартири для постійного проживання у яких вже виконуються ремонтні роботи! Яким чином було зареєстровано квартири у підвалі? Крім того, по факту не існує будинку, існують тільки квартири – у повітрі. Адже для введення в експлуатацію самого будинку потрібно мати кіпу дозвільних документів – яких немає. Та й довести наявність коштів на будівництво цього будинку Багмути не можуть. Що ж до квартир, їх продавали поспіхом, деякі закладались як іпотечне майно, деякі роздавали як хабарі. Щоб реальні кредитори та інвестори не мали можливості повернути вкладені у будівництво кошти.

Вже на цьому етапі можливо зробити висновок щодо корупційної складової на перший погляд не пов’язаних між собою людей та ми це залишимо на розсуд громадськості.

Американська королева Броварської мафії активно вивозить кошти в США чи не для створення і там подібних схем  угрупувань шахраїв для тероризування доброчесного населення із позбавленням їх майна?

 

 

 


Немає коментарів:

Дописати коментар