середу, 19 травня 2021 р.

Редакція розшукує очевидців порубки лісу що відбулась 17. 08. 2019 року у смт. Старий Мерчик, Валківського району, Харківської області, які як члени громадської організації викликали працівників поліції

Оскільки наші Українські правоохоронні органи як «старореформовані» так і «новостворені» зайняті або політичними заказами, або боротьбою у черзі за заробітною платою (особиста думка автора статті) прості мешканці вимушені якось самі влаштовувати своє життя.

Наша редакція висвітлювала де які псевдо дії «новостворених антикоррупційних» органів, таких, наприклад, як НАБУ. Підставою для цього стало деревообробне підприємство з амбіційною назвою  ТОВ "ЧЕРКАСЬКИЙ ТУРБОРЕМОНТНИЙ ЗАВОД" (ТОВ «ЧТЗ»), що випадково потрапило в поле зору редакції (Лісопильне та стругальне виробництво), що розташовано в селі Балаклея Черкаської області.

У попередній статті «Лівий ліс, вибіркова увага від НАБУ, СБУ яке чогось не до вбачає, кримінальні справи та переможні суди, - або одна коротесенька історія одного вдалого підприємця. (І частина)» перераховано невеличку кількість кримінальних та близько кримінальних справ які в різній частині стосуються вказаного ТОВ «ЧТЗ». Тому ще одна кримінальна справа в якої нібито ТОВ «ЧТЗ» отримало зиск з можливого «порушення норм» лісозаготівлі не могла пройти нами непоміченою.


Трішки детальніше

Підчас розгляду справи № 615/1208/19 Слідчий суддя  Валківського районного суду Харківської області (Товстолужський О.В.) (Ухвала в реєстрі https://reyestr.court.gov.ua/Review/83886896) встановив

«Відповідно до договору поставки №ЛС-117/3 від 25.07.2019 року між ДП «Жовтневе лісове господарство» (постачальник) та ТОВ «Черкаський турборемонтний завод» (покупець) укладено договір щодо поставки круглих лісоматеріалів, породи дуб, кількістю 200 кубічних метрів.

В судовому засіданні дослідженні товарно-транспортні накладні ТТН-ліс серія ХРА № НОМЕР_9 від 17.08.2019 року та ТТН-ліс серія ХРА НОМЕР_5 від 17.08.2019 року.

Як пояснили в судовому засіданні володільці майна, вказані накладні були видані під час завантаження деревини.

З протоколу огляду місця події від 20.08.2019 року та довідки розрахунку обмірів виданої ДП "Гутянське лісове господарство" вбачається, що проведеним оглядом та замірами вилученої деревини встановлено невідповідність між вказаним діаметром в товарно-транспортних накладних та величиною в натурі.

Таким чином, є усі підстави вважати, що було скоєне кримінальне правопорушення

Так ось, що цікаво, у нас також є підстави так вважати. Тим паче це відповідає зібраної та переданої раніше до славнозвісного НАБУ інформації.

Під час цього суду по справі знову проходило лісопереробне підприємство ТОВ «Черкаський Турборемонтний завод» про яке планується написання наступної статті.

 

У вказаної Ухвалі по справі № 615/1208/19 від 22 серпня 2019 року суддя Валківського районного суду Харківської області Товстолужський О. В. вказує

«Відповідно до письмових пояснень ОСОБА_3 від 17. 08. 2019 року, останній пояснив, що він є учасником громадської організації та 17. 08. 2019 року йому зателефонували місцеві мешканці смт. Старий Мерчик Валківського району Харківської області та повідомили, що невідомі особи здійснюють незаконну порубку деревини породи дуб. Приїхавши на вул. Чаплівку смт. Старий Мерчик, останній разом зі своїми товаришами ОСОБА_7 , ОСОБА_8 та ОСОБА_9 виявили на узбіччі дороги вантажний автомобіль «МАН» з напівпричепом в якому знаходилась деревина породи дуб в кількості 45 штук, автомобіль «РЕНО» за напівпричепом. Через 20 хвилин до вказаних автомобілів під`їхав трактор «Беларус» з причепом, в якому знаходилась деревина породи дуб в кількості 25 штук. Після чого, було викликано працівників поліції.»

Судом прихована назва громадської організації яку представляла ОСОБА_3.

На наш журналістській запит Керівник Апарату Валківського районного суду Харківської області таку інформацію дати не зміг.





 

Тому просимо очевидців порубки лісу що відбулась 17. 08. 2019 року у смт. Старий Мерчик, Валківського району, Харківської області, які як члени громадської організації викликали працівників поліції – звернутись до редакції,

Наші контакти: ssektorlife@gmail.com, тел. 0677588502

 

А доки журналісти шукають правду, а правоохоронці додатковий заробіток

 

Жжжжжжж підтвердили лісопилки по всієї Україні.

 

І тільки невеликі залишки стародавніх Українськіх лісів похмуро понурили свої крони.

 

Владислав Бур

 

Інші статті на цю тему

(«Лівий ліс, вибіркова увага від НАБУ, СБУ яке чогось не до вбачає, кримінальні справи та переможні суди, - або одна коротесенька історія одного вдалого підприємця. (І частина) http://www.sektorlife.info/2021/04/pingpong1.html, НАБУ і ВАСУ - правова панацея, чи таки фахівці з Ping-Pong? (ІІ частина) http://www.sektorlife.info/2021/04/kradytlis.html,  НАБУ і ВАСУ - правова панацея, чи таки фахівці з Ping-Pong? http://www.sektorlife.info/2021/03/lisoruby.html,  СБУ, а може Рекет, а може таки Криша Лісорубів? http://www.sektorlife.info/2020/02/lissbu.html?fbclid=IwAR2GIirQO398_phBuJBi2g9XIB97dI%20s8ako9pmXvgU0F2gBLsidI0wT0R3A )

 

Немає коментарів:

Дописати коментар