середу, 20 липня 2022 р.

Відбирає гроші у довірливих клієнтів. Адвокат Удалов і його специфічна діяльність

Удалов Денис Валентинович нахабно користується своїм образом “адвоката” вводячи в оману осіб, які звертаються до нього з юридичних питань.

Ми запитали адвокатів, скільки має бути примірників договору між адвокатом і клієнтом, відповідь була: два примірники. Чи то, адвокат Удалов про це забув? Чи то, навмисно уникає з наданням другого примірника клієнту, але факт залишається фактом?! Жоден, з опитаних нами клієнтів Удалова, не отримав свого екземпляру примірника договору з адвокатом.

Ще одним з випадків ексцентричності Удалова - є історія Олени (ім'я змінено-ред). Познайомившись із Удаловим ще у 2015 році вона не очікувала стати “жертвою” його махінацій. Від початку це була оренда квартири, (яку Удалов видавав за офісне приміщення.) Починаючи з 2018 року Удалов став представляти інтереси Олени в якості адвоката підписавши з нею договір та “забувши” надати другий екземпляр. У судові засідання особисто не приходив направляючи замість себе свого помічника Сніжко Анатолія Григоровича (хоча він є самостійним адвокатом Полтавської області свідоцтво № 484 від 28.09.2006 року).

Після смерті родича у 2021 році Олена звертається до адвоката Удалова з особистим питанням щодо вступу у спадщину. Денис розуміючи, що це досить коштовний спадок вирішує підзаробити: пропонує Олені пошукати майно за кордоном. За це, вона має йому сплатити трошки менше за 150 тисяч доларів (дорога, проживання, пошуки, оплата місцевих податків). Він особисто супроводжує Олену у підписанні договорів кредиту на оплату йому завдатку, а потім... 

А потім загальними фразами, або великою кількістю юридичних норм пояснює, як важко отримати інформацію щодо майна її померлого родича. Таким чином перебуваючи у “активному пошуку” майна за кордоном, Удалов пропускає строки вступу у спадщину в Україні. І як виявляється, жодного майна в інших країнах просто не існує — це вигадки для отримання грошей з довірливої клієнтки і підтримки високого статусу “адвоката”. Врешті, коли Олена заявила про необхідність повернення завдатку, Удалов став пропонувати земельні ділянки у Полтавській області від Інституту Свинарництва!

скріни переписки Удалова з пропозицією повернення коштів у вигляді неіснуючої земельної ділянки

Щоразу користуючись довірою клієнта Денис Валентинович Удалов забезпечує собі безбідне життя вкотре полишаючи чергову жінку без засобів до існування і великими боргами. Йому байдуже і щодо горя людини, і щодо якості виконання своїх обов’язків як адвоката. 

Удалову Денису Валентиновичу та його родині важливіше грітися на запальному сонці Іспанської рів'єри аніж виконувати свої зобов'язання перед клієнтами та вподальшому  розраховуватись з ними неіснуючою землею. 

Вже декількома особами написано відповідні заяви до правоохоронних органів щодо діянь Удалова. За вказаною адресою “робочого” місця Удалова тривалий час стоїть черга з людей питання яких він не вирішив, отримані завдатки — не повернув. Його поплічники похапцем збираються на виїзд за кордон і передають конфіденційну інформацію третім особам. Сам же адвокат продовжує роботу по схемі “одна баба на-дворі казала”, але вже з за кордону.

Отже, Адвокат Удалов Д.В. не просто порушує стандарти адвокатської етики виступаючи посередником з продажу награбованого державного майна з території Луганської області та продаючи його через російську фірму “прокладку” легалізуючи це майно таким чином знову на території України. Проводячи масові зібрання підприємців де навчає як не сплачувати податки з його допомогою. І вишенькою на торті його порушень є продаж не існуючих земельних ділянок, які є власністю ДЕРЖАВНОГО ПІДПРИЄМСТВА "ДОСЛІДНЕ ГОСПОДАРСТВО ІМЕНІ 9 СІЧНЯ" ІНСТИТУТУ СВИНАРСТВА І АГРОПРОМИСЛОВОГО ВИРОБНИЦТВА НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ АГРАРНИХ НАУК УКРАЇНИ" (00729563). А й ставить під сумнів роботу інших адвокатів, принаймні Полтавської КДКА. Детальніше про це читайте в матеріалі "Адвокат Удалов Денис та порушені стандарти адвокатської етики"


___________
Ми будемо дуже уважно слідкувати за діяльністю адвоката Удалова Дениса Валетиновича. Вважаємо дану публікацію офіційною заявою до компетентних органів. А також закликаємо громадян, які постраждали від схем адвоката Удалова звертатись до редакції, наші юристи вже готують відповідні заяви до правоохоронних органів. 

2 коментарі:

  1. Кременчуг, Воинов Интернационалистов,20, кв.123
    В 21 году давал адрес, Киев, Драгомирова, 20, кв.123
    ВІ0208СЕ Лексус
    Регенераторная,4, корп 11, кв 63
    КА1881АО Мерседес

    ВідповістиВидалити
  2. З 28 лютого виїхав з України в Іспанію!!! По цей час не повернувся!

    ВідповістиВидалити