пʼятницю, 15 травня 2015 р.

Платіжка за комунальні послуги

Отримала платіжки за комунальні послуги, оплатила згідно нових тарифів. Я ж вихована, чемна людина, яку з дитинства привчали оплачувати послуги держави.

 ДЕРЖАВИ?

Більшість комунальних підприємств міста Києва так чи інакше належить людині, яка відома своєю гуманітарною допомогою всьому Донбасу. Підвищення комунальних тарифів - збільшення грошової допомоги фронту, тільки з якої сторони... Отже, на сьогодні з кожної квартири киянина на користь допомоги сепаратистам мінімальна оплата приблизно 419 гривень 05 копійок.

Непокоїть одне - альтернативи немає...


Нова платіжка за газ. 
Окрема така, гарненька. 

Нещодавно в новинах розповідали про те, що в Києві встановлюють безкоштовно лічильники на газ, щоб якісніше тарифікувати надання послуги. Потім навколо цього питання почали точитись розмови, що в новий тариф вкладено вартість лічильників - тому й безкоштовні. Обурила вартість на одну особу 43 гривні 13 копійок. Все б нічого, хто знає мене вкурсі, я дуже рідко готую, платіжки по 7-10 гривень мене влаштовували- не великі гроші.. Телефоную до контакт центру дізнатись про час та дату встановлення в моєму будинку лічильників. Ввічлива дівчина безапеляційним тоном повідомила - "лічильники ми маємо встановити власним коштом(!) відповідно до черги заявки, а безкоштовні планують встановлювати не раніше 2016 року і то не всім категоріям населення. Вразі, якщо я не користуюсь газом, вони можуть поставити мені заглушку."

 Отак. 

Цікаво, може хтось має іншу думку стосовно спонсорування ополченців та сплати неймовірних цін за газ яким не користується? Як з цим боротись?