середу, 29 березня 2023 р.

рубрика "професія шахрай": Удалов Денис Валентинович

 


Адвокат, що ошукує українців, переїхав до Іспанії та намагається очистити своє «чесне» ім’я. До Броварського суду Київської області у справах де він є захисником – особисто не з’являється. В інших справах консультує виключно телефоном. Переховується від «колишніх» клієнтів.

Не так давно щодо Дениса Удалова було порушено кримінальну справу відповідно до ч.4 ст. 190 ККУ (шахрайство) порушену за заявами постраждалих в його діяннях осіб. Редакція газети також зверталась до правоохоронних органів після проведеного журналістського розслідування щодо порушень закону адвокатом Удаловим. ГУНП в Луганській області вбачає ознаки злочину і після ретельної перевірки нашої заяви порушила кримінальну справу відповідно до ч.4 ст. 190 ККУ.

Таким чином об’єднавши всі заяви відкрита кримінальна справа перебуває у слідчого Печерського відділення ГУНП у м. Києві.  На виклики слідчого адвокат не з’являється, пояснення по справі надавати відмовляється. Імовірно, таким чином адвокат Удалов намагається відтягнути строки досудового розслідування та закрити справу. До України повертатись боїться, через імовірність призиву до армії чи зустрічі з постраждалими клієнтами?

Нагадаємо, Удалов Денис Валентинович адвокат Полтавської області імовірно ошукував клієнтів на великі суми коштів пропонуючи купити «неіснуючі» земельні ділянки, пропагував схеми несплати податків підприємцями, продавав предмети державної власності з тимчасово окупованих територій Луганської та Донецької областей через російські компанії.

Спілкування з редакцією адвокат уникає, навіть забороняє надавати коментарі своїм помічникам та колегам. 

Детальніше про його діяння можна ознайомитись:

http://www.sektorlife.info/2022/05/ydalov.html

http://www.sektorlife.info/2022/07/ydalov2.html

https://www.youtube.com/watch?v=VTZgJlXwgLM

https://www.youtube.com/watch?v=QeM0t-GvY4M

https://society.comments.ua/news/accidents/vzyal-dengi-i-perestal-vyhodit-na-svyaz-razyskivayut-poltavskogo-advokata-698323.html

http://vyboranema.in.ua/dosie/u-kiievi-diie-advokat-oshukanec/

 


3 коментарі:

  1. У мене такий самий адвокат був

    ВідповістиВидалити
  2. Хто приходить до адвоката щоб купити земельну ділянку??

    ВідповістиВидалити
  3. А тисячі доларів за земельні ділянки хто давав? Нажиті непосильною працею…який ішов- таких знайшов. Якщо до суду-то давачів теж. Знали, що закон обходять.

    ВідповістиВидалити