суботу, 9 листопада 2019 р.

рубрика: Професія шахрай. Мішалов Володимир Дем'янович

Як часто науковці стикаються з проблемою інтелектуальних крадіжок?


Чи не щодня особи, які займають посади відповідальні за науку користуючись владним положенням нахабно присвоюють чужі інтелектуальні труди на власний рахунок. Ці особи впевнені у своїй недоторканості, у неможливості довести рядовими науковцями своєї правоти. Посадовці високого рівня дозволяють собі керувати підрозділами права доступу до яких не мають. 

А так буває не завжди і правда виходить на зовні..

Мішалов Володимир Дем'янович

фото з відкритого джерела вікіпедія

Коли безкарність породжує гниль запах починає точити з усіх сторін. Так сталось в медичній науковій сфері: спочатку прикрості з студентами - іноземцями, пізніше страйки студентів, судові тяжби ректора Амосової.. а тепер виникає новий скандал. 


Плагіат.

 
Національне агенство із забезпечення  якості вищої освіти винесло Рішення про те, що у Національній медичній академії професор Мішалов Володимир Дем'янович видає чужі наукові доробки за свої! 

У рішенні також сказано про те, що Мішалов будучі заступником голови Спеціалізованої вченої ради Д 6.613. 03 допускає у своїй науковій діяльності порушення академічної доброчесності у формі академічного плагіату тому, роботу вказаної Спеціалізованої ради необхідно достроково припинити. 






Це перші доказані ластівки шахрайських дій завідувача кафедри судової медицини НМАПО ім. Шупіка. 


Редакція і надалі буде намагатись зв'язатися з паном Мішаловим для отримання коментаря.

3 коментарі:

  1. Кузьмінець Микола Петрович плагіатор і фальсифікатор НТУ
    https://goo.gl/KuKBoj

    На жаль ніхто із опонентів та консультант не звернув увагу на те що, тандем машин давно і успішно існував/працював і тема дисертації «Формування комплексу спеціальних землерийних машин для роботи в умовах діючих магістральних трубопроводів» мала би звучати, як удосконалення, а не формування. До того ж це не рівень докторської дисертації - підрахунок відстані між обладнанням/машинами, яке десятиліттям успішно працювали.

    ВідповістиВидалити
  2. Мішалов, Войченко, Гінзбург - злочинці

    ВідповістиВидалити