четвер, 2 січня 2020 р.

Рубрика:Професія шахрай. Побережник Павло Володимирович.

 Побережник Павло Володимирович 21.02.1980 року народження.  


Свою основну діяльність проводить у місті Вінниця, де наразі відкрито автозаправочну станцію "Global Energy".  Яка в свою чергу є маленьким гвинтиком конгломерату економічної афери. 

Павло дуже любить гроші, настільки сильно, що не бажає ними ділитись ані з власною дитиною, після чого потрапляє до реєстру боржників з аліментів та у реєстр заборони на виїзд за кордон, ані з колишньою дружиною Побережник (Стус) Юлією Володимирівною, з якою на двох мають іпотеку у "Альфа Банку":

Номер судового провадження: 2/127/4385/19
засідання у цій справі призначене на 09 січня 2020 року, то ж сторони ще мають час надати суду своє бачення цього питання. 

Крім того, ми нарахували три банки - кредитори, які надали грошові кошти у американській валюті на розвиток підприємств заснованих Павлом. 

От наприклад "Укрсоцбанк" та "Альфа-банк" вимагають, із збанкрутілих підприємств Побережника, за якими не рахується жодного майна - кредитні кошти. Або арбітражний керуючий намагається стягнути з Павла кошти через заздалегіть сплановане доведення підприємства до банкрутства:


У своїх економічних схемах із підприємствами Побережник Павло часто опиняється в судах через несплату податків. Такі фірми-одноденки одразу ж закриває та забуває.. Часто бенефенціаром таких фірмочок є раніше відкриті ПП або ТОВ, а сам Павло там наче ні до чого. 

Крім нафтопродуктів Павло займався оптовим продажем яєць, олією, молочними продуктами, і поки що не відомо скільки було постраждалих від афер. 

На сьогодні Побережник міцно засів на "бензинову схему" мережа періодично мерехтить об'явами з продажу контейнерів та автівок. 

Це він таким чином здобуває кошти на один-два платежа постачальникам? 



Це лише верхівка айсбергу економічних махінацій Павла Побережника. Ми фіксуємо всі його фірми одноденки та приймаємо Ваші історії про цю особу на електронну адресу газети. 



#sektorlife.info




Немає коментарів:

Дописати коментар