четвер, 23 лютого 2023 р.

НАБУ як маріонетка кукловодів проти адвокатів

 

23.02.2023 співробітники НАБУ і САП грубо порушуючи законодавство повідомили про підозру відомому адвокату Андрію Киченку. За даними правоохоронців адвоката підозрюють відповідно до кваліфікації  ч. 4 ст. 27, ч. 3 ст. 369, ч. 4 ст. 190 КК України. Приписуючи адвокату співучасть у іншому кримінальному провадженні, забуваючи про статус цієї особи за законодавством, роботою з великою кількістю клієнтів та репутацією.

Крім того, правоохоронці настільки бажають показати свою вправність у роботі, що поспіхом збирають матеріали для слідства порушуючи права інших громадян, що є клієнтами адвоката. Що дозволяють собі без відповідних санкцій ознайомлюватись з документацією, відбирати телефони… гроші з інших справ..

На хайпі від цієї справи спільнота швидко відволікається від справи де Киченок є захисником в обвинуваченні особи, яка начебто дала «хабар» судді. Заважає адвокат? Бо там справа теж не пропрацьована і виконана поспіхом?

Примітним є те, що обрання міри запобіжного заходу буде обиратись саме в тому суді до якого імовірно заносились "хабарі". Чи варто тут заявляти відвід усьому суду за заангажованість у процесу? 

 

 

 

Застереження. Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Немає коментарів:

Дописати коментар