понеділок, 15 лютого 2016 р.

Сумнівний забудовник. Історія із “запахом”.

Продовження історії майбутнього Демидівського Еліта-Центра, початок тут.
Ось на карті приблизно показано місце майбутнього будівництва двох дев'ятиповерхівок, що планують збувати в селі Демидів Вишгородського району Київської області.
На сьогодні відомо, що саме ТОВ “Альбатрос ХХІ” претендує на забудову земельної ділянки розміром 2,00 га в селі Демидів по вул. Фастова.

Водночас, згідно кадастрової карти, орендарем земельної ділянки з кадастровим номером 3221882401:07:288:0101 є лише Дочірнє підприємство “Оберіг ХХІ”, яке чомусь зареєстроване по вул. Леніна, 26, с. В'язове, Охтирський район Сумської область 05 квітня 2007 року (ЄДРПОУ 34961921).
У відповідності до постанови Сумського окружного адміністративного суду від 27.06.2013р. у справі №818/4083/13-a за позовом Охтирської об'єднаної державної податкової інспекції Сумської області, було вирішено припинити юридичну особу - Дочірнє підприємство "Оберіг XXI" (вул. Леніна, буд. 26, с. В'язове, Охтирський район, Сумська область, 42736, ідентифікаційний код 34961921), зареєстровану районною державною адміністрацією Сумської області 05 квітня 2007 року.

Підставою ліквідації підприємства є те, що з 16 травня 2011 року “Оберіг ХХІ” не подає до податкових органів податкових декларацій та документів фінансової звітності.

Стаття 31 Закону України “Про оренду землі” передбачає, що договір оренди землі припиняється в разі ліквідації юридичної особи — орендаря. Чи відомо сільській раді про наявність судового рішення відносно орендаря та необхідність розірвати договір оренди?

Зв'язок між товариствами "Оберіг XXI" та “Альбатрос ХХІ” було описано в попередній статті, а поки що, ми зупинимося на цікавій особистості громадянина Гульчевського Леоніда Степановича, що був присутній на засіданні комісії сільської ради 25.12.2015р.
Як вказано у протоколі, він є директором ТОВ "Київська будівельна компанія" та також представляє інтереси ТОВ “Альбатрос ХХІ”. Пошук нам видає безліч підприємств, керівником або засновником яких є Гульчевський, зареєстрований в місті Алчевськ Луганської області, вул. Леніна, 94, кв. 52. Однак, декілька місць його попередньої роботи та сама "Київська будівельна компанія" повинні насторожити.

Так, Гульчевський був керівником ТОВ “Сосновий квартал”, яке входить в орбіту групи компаній УКО забудовника Войцеховського А.П. Його самовільні та скандальні будівництва, сотні кинутих напризволяще інвесторів, до цього часу є предметом досліджень слідчих прокуратури та поліції та сотень сторінок на різних форумах
Сотні скандальних будівництв, як пише Українська правда - "шість Еліта Центрів". Чи хоче громада села Демидів аналогічної ситуації у себе, вирішить лише час.
Продовження буде.

Немає коментарів:

Дописати коментар