четвер, 6 червня 2024 р.

Блокбастер про хабар. Історія друга: Адвокат і 200 тисяч

 Повертаючись до блокбастерів про хабарі, ще одна історія  

Адвокат і хабар. Як політичне ім’я юридичної компанії може позбавити кар’єри назавжди. 

Прев’ю 

У віддаленому кабінеті адвоката, приглушене світло ламп, а на столістарий телефон із знятою трубкою. Адвокат Олексій Носов, чоловік зі смугастим краватком, відчував, як його серце б’ється від тривоги. Він завжди був обережним, але цього разу він потрапив у пастку. 

Телефон затріщав, і він відповів. “Адвокат Носов, це детектив НАБУ. Ми маємо вас на гачку. Ви надали пропозицію хабара в розмірі 200 тис. дол. США за ухвалення рішення у суді про передачу справи стосовно підзахисного до іншого органу досудового розслідування.” 

Адвокат відчув, як земля під ним віддаляється. Його колеги, з якими він працював багато років, тепер відверто відмовлялися від співпраці. Його ім’я стало синонімом корупції, а його кар’єра — в руїнах. 

“Адвокат Носов,” продовжив детектив, “ви підозрюєтеся в легалізації коштів, отриманих від продажу електричної енергії ПрАТ «НЕК «Укренерго». Це серйозна справа, і ми маємо докази.” 

Адвокат відчув, як його руки потіли. Як він опинився в цьому кошмарі? І як він може вибратися з цього безвихідного положення? 

Тим часом, в іншій частині міста, Масі Найєм, журналіст і блогер, вже готував свій наступний пост. “Юридична компанія Міллєр: шокуючі новини. Адвокат Олексій Носов підозрюється в хабарництві. Що сталося зі столичним адвокатом? Деталі в моєму наступному відео!” 

Його підписники на Instagram та TikTok вже чекали на новий контент. І ця історія обіцяла набрати понад мільйон переглядів. Адже хто не любить блокбастери зі справжніми героями, інтригами та зрадою? 

Немає коментарів:

Дописати коментар